be crazy brazy be funny be easy because life's to short to be cool

Welcome to my blog :)

20 November 2010

balas dendam !

haha :)
jahat nyee title . 
adehh . 
ape korng rse kena keluar kunci pintu pagar pkul 
4 PAGI sesorng ?
haha :))
kalau aku . comfem lhh seram knn ?
ishh perempuan pergi kunci gate tu pepgi sesorng
thu lhh jarak pintu rumh aku ngan gate mcam mne . 
tkdelhh jauh sgat. 
cuma kna keluar sesorng pepgi
mesti ahh seram.
nie disebbknn abg botak lhh -_-''
tension aku
dh keluar reti . blik pon reti . 
lpas tu tk reti nk kunci pintu pagar .
pangg sat g ! 
grr . 
selalu menyushkan aku.
nk kna kunci pagar pun aku ke ?
kau yg keluar masuk rumh nie . bnda senang tu pun kau tk lehh nk buat knn ?
ikott kn nk je aku ketuk pintu kau pukul 4 pgi tu.
tpi aku jenis orng yg bersbar. haha :))
mlas nk crik pasl ngan kau pepgi buta tu knn ?
so aku buat care pling simple and baik je .
just nice . hee :)
aku ambik kertas kosong 
marker
then tulis kat kerta tu besar besar 
LAIN KALI DAH KELUAR MASUK RUMAH NIE
PANDAI LAHH KUNCI GATE
GRR -_-''
okay itu je. then pergi tampal btol btol kat pintu dia yg cantik tu.
haha :))
haa ambik kau . walaupun cara pling baik
tpi aku puas.
sebab aku bole bahan dia dgan nota tu
sebb my parents pon bce 
nota khas yg aku buat untuk dia tu.
ohh so kesian abang
yess ade bnda nk bahan kau.
haha :))
haa carik pasl lgi knn ?
sia sia dpat malu dlam hidup kau.
nyett nyett <33


ps'shamiracullen

No comments:

Post a Comment