be crazy brazy be funny be easy because life's to short to be cool

Welcome to my blog :)

26 November 2010

lepak-ing


Heyyoo :)
terima kasih kepada
kerana buat petang saya dua hari lepas
warna warni bak pelangi
wahh :))
haha . ayatt ! okay sejak bila blaja sastera nie ?
hehe .

best kann awakk awakk bertiga .
kita lepak haritue
walaupun tak smpai setengah jam bersama alien
lpas alien blik damansara utama
kita lepak tiga orng plak.
(saya , cazana and jaja )
smpai maghrib aku rasa. haha :))
uihh teruk btol anak dara maghrib baru blik .
takpe bukan selalu. hehe :)
pergi hntar barng bagai then pergi isi moto bagai
uihh takot aku kalau terserempak dengan pak polisi
haha :)
btw thanks jgak pda jaja and cazana bwak i jaln jalan 
naik moto :)
hehe . 

okay okay.
mula mula tgah tgok korea <3
then dgar sayup sayuupp ringtone fon nokia aku.
okay sape plak call nie kn.
tgok cazana home <33
dlam hati ade apa plak minah nie tk pernh call aku guna fon rumh dia. haha :))
mula mula mcam mlas nk angkat tpi angkat jgak
*mlas sebb tgah korea lahh :)
cazana call kate alien nk dtng
okay petang ? selalu pagi .
aku pon okay je lahh .
orng nk dtng lepak mesti lhh okay kann ? !
hehe :)
so kami pon lepak lepak mkan pluss minum minum
sembang sembang gelak gelak.
hehe :))
tk lupe juga kita ade tangkap tangkap gmbar kann ?
nk tgok kernah kami ?
♥ ♥ ♥ 
♥ ♥ ♥ 
♥ ♥ ♥ 
haha . ini kami :))

kelakar kann ?
mcam mcam karenah kami nie.
ape ape pon sayang awakk cgg <33



ps'shamiracullen

25 November 2010

imissyou ;)

saya akan rasa rindu apabila awak ade depan mata saya
saya nak pegangan tangan awakk erat erat
tak mo bagi awak pergi
saya rasa lagi rindu apabila awak hilang
 dari pandangan mata saya
seksa nyee jiwa menahan kerinduan tu 
tapi saya terpaksa :) bagi awak pergi . takpe .
demi  awakk saya tahan keseksa'an 
jiwa menahan rindu nie 
hmm :")
saya nak awak sentiase ade kat seblah saya supaya , 
saya ade teman 
untuk berborak
untuk bergurau senda
untuk gelak bersama sama 
untuk menggila bersama 
saya mesti rindu satiap saat itu 
saya nak setiap masa awakk ade dengan saya
bukan melalui alam siber 
tapi 
melalui alam realiti
tapi saya tahu . itu tak mungkin akan terjadi. yeahh . 
tak mungkin kann ? 
saya tahu :")

 saya rindu awak :)
Heyyo <33
nota kaki : awakk dlam cerita nie 
adalah sorng lelaki dan seorng perempuan okay ;)

ps'shamiracullen

I love you You love me :)

Heyyo
awakk awakk seklian dh dgar lgu blog saya ?
yeahh yeahh . lgu yg mcam bdak bdak tu <3
haha -_-''
peduli ape sya lgu mcam mcam bdak bdak skali pon.
janji lagu tu dh buat saya mengimbau kenangan lalu. haha :))
nota kaki : lagu tu lagu barney bertajuk iloveyou <33
hee :) seronok tahu . 
lagu tu . ofcourse lhh semua orng pernh dgar knn ?
zaman kanak kanak kita dulu . 
lagu nie yg salu cikgu cikgu tadika surh nyanyi kat tadika dulu
seronok kan jadi kanak kanak
tak perlu fikir maslah yg ade . tak perlu selesai kan maslah 
dgan sendiri
sentiase ade orng tlong mse kanak kanak dulu
malsh pon tk berat mne pun.
tpi sekrng . dh besar . mslah pon bnyk yg dtng 
bnyak yg kena selesai kn dgan sendiri.
hmm ~
setiap mslah yg dtng mematng kan lagi diri kita untuk menyelesai kan nyee . 
zaman kanak kanak tak kan pudar dlam jiwa seseorng
zaman kanak kanak akan ditanam baik baik di hati seseorng untuk diingati dn dikenangi
wahh sejak bila aku ambik kelas sastera nie ? 
haha :))
zaman kanak kana best sngat kan ? kalau bole nak jadi kanak kanak je sepnjng mase. 
hee :) tpi mne bole mcam tu .
hidup harus diteruskann . . . . 
jadi disini saya ingin menyatakan bahwa saya sayang 
zaman kanak kanak saya <33
hehe :))
disebb kan itu lhh saya taruk lagu barney nie. 
sweet kann ? 
saya tahu tu. hee :)

ps'shamiracullen

23 November 2010

shout award :))

shout award nie bila ?
haha :)) aku rse dh lme knn . minggu lpas knn ?
tpi tgok bru nk update. haha :))
dokk tangguh tangguh smpai bila pon tak terupdatee :)

so shout award ritue sangat best ;)
gila gentang kentang lhh
haha :))

okay secara ringkas sahaja okay <33
BUNKFACE <33 derr aku suka dorng . haha :)
mereka perform sngat gempak kann <33
YUNA <3 aduhh cantik pluss comel btol dia mlam tu.
selndang dia . dressup dia memang complete ahh. 
cuma. . .
kasut dia . TINGGI nyee -_-'' haha :))
and dia menang tiga award rite ? yea yea . tiga ! 
uishh. best tu.
tahniah !
MIZZ NINA <3 aku suka rambut dia. yeahh . haha rmbut lgi -_-''
and dia cantik lahhh cantik pluss sexy mlam tu
tahniah sebb bawa balik satu award mlam tu :)
johan pluss zizan sama dengan JOZAN <33
haha :)) mereka nie lawak lahh . 
tergelak gelak aku time dorng atas pentas.
aishh . sehati sejiwa btol mereka nie :)
NAQIB and JULIE <33 haha :)) korng knal tk dorng nie ?
tk knal buat buat knal je.
uishh mereka from 8tv . sngat handsome dn sangat cantik <33
saya suka mereka. :))
HENRY <33 okay the hot guy rite ? memang hot sial mamat nie :)
handsome ohh . aww~aww~ haha :))
giler battle crew and wakaka crew *soryy' if ejaan slah
haha :)) mereka punya tarian hebat bukan ?
awakk awakk semua suka bukan ? saya tahu tu. hee :)
NUR KASIH <33 ohhmygucci cerita nie menang . hee :)
kalah adamaya and upin and ipin youu.. haha :))
last sekali
LIYANA JASMAY -_-'' haha :) soryy' i tk suka dia lahh you
gedik sgat kott. dok lambai lambai bagai atas pentas tu
pleasee lahh * ikot minh gedik salu ckap.
haha :)) tpi dia comel. cume kegedik'an dia tu kekdng membuat kan saya tk menyukai dia.
fullstop !
haha :))
*saya cerita sikit sikit je. hee :) tk semua sya nk cerita . soryy'
btw tahniah pada pemenang pada malam itu okay :)
nyett nyett <33
ohh tk lupa juga pade iyaz kerana dtng ke malaysia
haha :)) ayat tk leh blah. btw iyaz bestt <33


ps'shamiracullen

award from jaja :)

yaww dear ! 
i tk thu menahu pon pasl bnda nie
ape benda nie weiy ?
arward untuk ape nie ?
haha :))
*blur nyee aku nie
okay whatever

btw jaja <33
thanks bg i award nie
dua plakk tu you bgi. hee :))
nie die punya blog
hee :) thanks jaja .

walaupun aku tk th ape bnda yg cuba kau smpai kann.
haha :))
btw piala menang award tkde ?
kalau ade nnti aku tuntut. haha :)
heyyoo !


ps'shamiracullen

bad mood je keje -_-''

heyyo <3
hee :)
aish sejak tiga empat menjak nie nak moody je keje
sikit sikit tkde mood .
ape hal  ehh ?
pastu dgan 
pening pluss pluss nye dtng kat kpala nie
tension gakk .
agakkkk ahh 
maybe sebb dok rumh sesorng .
pastu dgan tk de orng nyee kat rumh nie
ckap sesorng aku di buat nyee kat rumh nie
boleh jadi gila tu.
uishh bahaya -_-'' haha :))
nak keluar lepak-ing deyy mlas.
nk layan facebook-ing ptang ptang lgi ahh mlas
haa tu lhh maslh nyee
nk keluar mlas ?
online pon mlas
dok rumh boring .
ape nk buat ?
pergi sekolh je kott RAJIN' . haha :)
rindu nk pergi skolh ~
heyyo heyyo . tk mo. haha . sedh sedh plak
siku kang .
hee :)
bila kat skolh tk thu nk buat ape mcam rse nk ponteng skolh
tpi dok rumh tkde watpape rasa nk pergi skolh.
penyakit kronik btol . haha :))
so decided dok rumh bce buku !
SPM doll thun dpan
member member ponn dh ajak keluar study-ing
haha :)) bole percaya ke nk study nie ?
okay !
study 15 minit , gossip 30 minit
cantik dude !  haha :))
so tk mo buang masa dh 
cuti nie isi kn dgan aktiviti yg berfaedah cikit okay :)

ps'shamiracullen